Deur en kozijn

Deur, kozijn, serre of schuifpui laten plaatsen?

Bouwbedrijf J.Hop uit Nijkerk is er voor advies en montage. Bij ons kunt u deuren, kozijnen, serre’s en schuifpuien laten plaatsen tegen voordelige tarieven. Neem eens contact met ons op, wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Zonder zorgen bouwen?
  Reparatie kozijnen

  J.Hop Bouw & Montage kan uw aangetaste kozijnen vakkundig repareren. Neem contact op als u wenst dat wij uw kozijnen aan een grondige inspectie onderwerpen en u graag een vrijblijvende prijsopgaaf wilt ontvangen voor het herstellen van uw kozijnen.

  Deuren en kozijnen op maat laten maken

  Bent u op zoek naar houten kozijnen of kunststof kozijnen, een nieuwe buitendeur of binnendeuren? J.Hop kan u adviseren bij de aanschaf van top kwaliteit houten raamkozijnen en deuren op maat of deze voor u maken. Daarnaast hebben wij een zeer goede leverancier van prachtige onderhoudsvrije kunststof raamkozijnen op maat. Wij monteren uw deuren en kozijnen precies zoals u dat wenst.

  Schuifpui laten plaatsen

  Evenals de kozijnen leveren wij ook goede kwaliteit schuifpuien en kunnen deze geheel naar wens plaatsen. Met onze kennis en ervaring op dit gebied kunnen wij uw schuifpui professioneel in uw huis bouwen. Wilt u advies over de beste keus voor uw schuifpui, wilt u een schuifpui op maat laten maken? Neem contact op, wij helpen u graag met de juiste keuzes te maken voor uw verbouwing.

  Serre aan uw huis laten bouwen

  Heeft u een serre aangeschaft of u wilt u een serre kopen? Heeft u zelf een serre ontworpen of wilt u een serre laten tekenen? Wat uw plannen ook zijn bouwbedrijf J.Hop kan u van dienst zijn. Wilt u de mogelijkheden bespreken of advies over wat een goede keus is voor uw serre? Neem contact met ons op. Ook voor het leveren van serre’s kan J.Hop Bouw & Montage uit Nijkerk u helpen.