Nieuwbouw

Nieuw huis laten bouwen

Wanneer u een nieuw huis wilt laten bouwen, dan bent u bij Bouwbedrijf J.Hop aan het goede adres. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken of een offerte opvragen. Wij kunnen nieuw voor u bouwen: Vrijstaande huizen, 2 onder 1 kap woningen, appartementen, vakantiehuisjes, recreatiebungalows en projecten naar eigen ontwerp.
Bij ons staan de wensen van de klant voorop. Uw ideeën kunnen we laten vertalen in een prachtig concept. Als wij uw nieuwe huis bouwen zorgen we ervoor dat alle belangrijke zaken geregeld zijn en dat de diverse disciplines hun taken goed uitvoeren.
Wij werken met vakkundige timmermannen, metselaars, loodgieters en elektra experts om verzekerd te zijn van optimale kwaliteit.

Zonder zorgen bouwen?
  Met een nieuwe woning ga je voor kwaliteit

  Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor korte lijnen, altijd hoge kwaliteit en toch scherpe tarieven voor zowel materiaal als uren. Benieuwd naar de kosten voor uw nieuwbouwproject? Neem contact op met bouwbedrijf J.Hop voor een al uw vragen, afspraak en offerte op maat.

  Uw droomhuis met zorg gerealiseerd

  Het is onze doel om uw droomhuis te realiseren. Wij zien in elke opdracht een nieuwe uitdaging die wij met zorg en plezier uitvoeren tot een mooi eindresultaat. Als u een nieuw huis wilt laten bouwen, bouwbedrijf J.Hop staat voor u klaar.

  Nieuwbouwproject bespreken?

  Heeft u ideeën, wilt u plannen maken, bent u op zoek naar een gedegen partner voor uw nieuwbouwproject? Neem contact op met ons, wij helpen u graag van a tot z met uw nieuwe huis of aanbouw.