Timmerwerk

Timmerwerk voor huis en tuin

Timmerman gezocht? bij J.Hop kunt u terecht voor al uw timmerwerken op maat. Wilt u een houten erker, mooie serre, prachtige dakkapel, nieuwe daklijsten, degelijk hekwerk, strakke boeidelen of heeft u plannen voor in de tuin? Neem contact op met ons, wij verzorgen uw timmerwerk tot in de puntjes.

Zonder zorgen bouwen?
  Constructies, nieuwbouw of uitbouw

  Wij zijn een bedrijf dat door onze ervaring professionele constructies kan bouwen voor uw nieuwbouw of aanbouw. Het maken van dakconstructies, houten wandconstructies, vloeren, daken, erkers, schuren en dakkapellen heeft voor ons geen geheimen. Met een gedegen voorbereiding en planning zorgt J.Hop Bouw & Montage uit Nijkerk ervoor dat uw houten constructie veilig en professioneel wordt geplaatst. Neem contact op om uw project door te nemen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken.

  Ervaren timmerman voor al uw timmerwerk in de tuin

  J.Hop bouwt zeer degelijke tuinhuizen en overkappingen. Wij maken gebruik van de beste materialen die wij ook voor u kunnen bestellen en leveren. Wilt u een robuust tuinhuis, sterk hekwerk, stevige pergola of een veranda waar de buren jaloers op zijn, neem vrijblijvend contact op. Ook maken wij poortdeuren op maat, schuttingen in alle maten en geven wij graag advies over wat de beste oplossing is voor uw project.

  Houten kasten, tafels en ander meubilair op maat

  Naast het wat ruigere houten ‘bouw’ werk zijn wij gecharmeerd van het maken van houten meubilair op maat. Bent u op zoek naar een robuuste authentieke tafel, een grote ruime kast of complete kastenwand, oersterke tuinmeubels of dressoir speciaal op maat gemaakt neem snel een kijkje op onze interieurbouw pagina voor mee informatie contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf of advies.